KAROLIINA

Minulle vaatteiden suunnittelu ja kaavoitus on oivaltamista. Leikittelen rohkeasti ja tyylikkäästi erilaisilla muodoilla ja leikkauksilla. Tärkeintä on kuitenkin, että vaatteeni istuvat hyvin ja että niitä on helppo pitää.

Vaatteet ja vaatettaminen ovat olleet intohimoni pikkutytöstä saakka. Yläasteella jo suunnittelin ja ompelin kavereilleni vaatteita, joissa käytin silloinkin Karo-tuotemerkkiä. Alavalinta olikin helppo tehdä: opiskelin Oulussa ensin pukuompelijaksi ja jatkoin vaatetusmuotoilijaksi Kuopiossa.

Opintojen loppuvaiheessa perustin toiminimen, jonka kautta lähinnä suunnittelin ja ompelin hää- ja juhlapukuja mittatilaustyönä, aina Linnanjuhliin saakka. Vuosien varrella olen päässyt suunnittelemaan ja kaavoittamaan malleja eri vaatemerkeille. Aina olen kuitenkin haaveillut omasta mallistosta, ja nyt KaroLuon yrittäjänä olen askeleen lähempänä unelman toteutumista.

Ensimmäinen oma vaatemallisto onkin nyt toteutunut. Luppaset on kokoelma tyylikkäitä, hyvin istuvia ja laadukkaita vaatteita, leikkisyyttä unohtamatta.